Kinderopvang CompaNanny Titiaan

CompaNanny biedt kinderopvang op deze vestiging aan de Titiaanstraat aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Op CompaNanny Titiaan is het kinderdagverblijf verdeeld in babygroepen, dreumesgroepen en peutergroepen. Peuters kunnen hier ook een ochtend naar de peuterspeelzaal. De BSO is gevestigd op de tweede verdieping.

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en BSO

Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en BSO

CompaNanny biedt op deze vestiging aan de Titiaanstraat kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Op CompaNanny Titiaan is het kinderdagverblijf verdeeld in babygroepen, dreumesgroepen en peutergroepen. Peuters kunnen hier ook een ochtend naar de peuterspeelzaal. De BSO is gevestigd op de tweede verdieping.
 
Ons team

Ons team

Ingeborg is Vestigingsmanager van CompaNanny Titiaan. Zij stuurt het team van gepassioneerde Nannies aan. Lees hier meer over de mensen in het team.
 
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020 - 67 30 845         titiaan@compananny.nl