Kinderopvang in Oud Zuid

Bekijk hier wat onze ouders van CompaNanny Titiaan vinden.

Het kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf

We willen graag dat kinderen en ouders zich bij ons thuis voelen. Daarom is ons kinderdagverblijf huiselijk en warm ingericht en hebben bijvoorbeeld alle kinderen hun eigen bedje in de slaapkamer. De groepen houden we wel rustig zodat de kinderen niet overprikkeld raken door alle drukke kleuren en versiersels. Onze vestiging is alleen door ouders met een pasje te betreden. Zo zorgen we ervoor dat de veiligheid gewaarborgd blijft. Op de begane grond en eerste verdieping bevinden zich de ruime en huiselijke baby en peutergroepen. Aan de achterkant van de vestiging is een grote tuin met verschillende speeltoestellen voor de kinderen en een aparte, rustige babytuin. Klik hier voor meer informatie over de pedagogische filosofie.
 
Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal

De peuterspeelzaal van CompaNanny bevindt zich in onze gymzaal. Hier is de ruimte zo ingericht dat kinderen de werelden van muziek, natuur, creativiteit, dans en theater rustig kunnen ontdekken. En terwijl ze dit ontdekken introduceren we ze met schoolse gewoontes. 
 

 
De buitenschoolse opvang (BSO)

De buitenschoolse opvang (BSO)

Op de BSO van CompaNanny stimuleren we kinderen om hun eigen talenten te ontdekken. De BSO van Titiaan heeft een eigen speelzolder met atelier op de tweede verdieping. Ook is er in onze vestiging een unieke sport-/theaterzaal te vinden waar we veel activiteiten organiseren en kunnen kinderen koken in onze kinderkookkeuken. De aangrenzende tuin is voor de kinderen een heerlijke plek om buiten te spelen. Daarnaast gaat de BSO vaak erop uit naar het Vondelpark, het skaterspark of een theatervoorstelling. Onze BSO haalt kinderen op van de Amsterdamse Montessorischool, 2e Daltonschool, Willemsparkschool, 1ste Openluchtschool.
 
    020 - 67 30 845         titiaan@compananny.nl