Ons team

Ik ben Ingeborg Aardoom en Vestigingsmanager bij CompaNanny Titiaan. Voordat ik bij CompaNanny begon heb ik Orthopedagiek gestudeerd en ervaring opgedaan als Vestigingsmanager bij een andere organisatie. Nu bij CompaNanny, werk ik met een jong, hecht en gezellig team dat de passie voor kinderen deelt. Met ons team werken we volgens onze pedagogische filosofie en geven zo kinderen optimale ondersteuning in hun ontwikkeling.
Elke Nanny is professioneel geschoold, heeft oog voor kwaliteit en een goed luisterend oor voor kinderen én ouders. Ook zijn regelmatig de Pedagogisch Coach,  Groepsteamleidsters en een Huishoudelijk Medewerker aanwezig. Onze mensen zijn betrokken, zorgzaam en positief. Dit zorgt ervoor dat er een fijne sfeer in ons kinderdagverblijf hangt waar kinderen, ouders én Nannies graag komen.
Fleur, Groepsteamleidster
Fleur, Groepsteamleidster
Marie-Claire, Groepsteamleidster
Marie-Claire, Groepsteamleidster
Karien, Groepsteamleidster
Karien, Groepsteamleidster
Irene, Groepsteamleidster
Irene, Groepsteamleidster
Eveline, Pedagogisch Coach
Eveline, Pedagogisch Coach

Justine, Adjunct Vestigingsmanager
Justine, Adjunct Vestigingsmanager

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020 - 67 30 845         titiaan@compananny.nl