Kinderopvang in Amsterdam aan het Westerpark

In het najaar van 2019 heeft CompaNanny Westerpark haar deuren geopend. Op deze locatie aan de Haarlemmerweg bieden wij Kinderdagverblijf aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Door de centrale ligging is het makkelijk om je kindje hier dagelijks te brengen. Naast onze eigen ruime tuin is het aangrenzende Westerpark bovendien de ideale uitvalsbasis om met de kinderen naar buiten te gaan.
 
Op deze pagina kun je je kind vrijblijvend en kosteloos inschrijven voor CompaNanny Westerpark. Naar aanleiding van je inschrijving ontvang je een brochure en nemen we contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te overleggen.

Inschrijven voor deze vestiging

Rondleiding aanvragen

360° rondleiding

Kan je niet wachten en wil je nu alvast binnenkijken op onze vestiging? Dan kan! Klik hier voor de 360° tour van CompaNanny Westerpark. 


Op rondleiding tijdens het Coronavirus

Leuk dat je interesse hebt in een rondleiding! Ook in tijden van corona bieden we je de mogelijkheid om langs te komen voor een rondleiding. Hierin volgen we de richtlijnen van het RIVM. Via het formulier hiernaast kan je een rondleiding aanvragen. De vestiging neemt binnen 5 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken. 

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

CompaNanny Westerpark biedt kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Ons Kinderdagverblijf (0-4 jaar) is verdeeld in babygroepen en peutergroepen. De groepen zijn rustig en huiselijk ingericht met op alle groepen een comfortabele zitbank en verschillende speelhoeken.
 
 
Ons team

Ons team

Mijn naam is Ingrid en ik ben Vestigingsmanager van CompaNanny Westerpark. Ik werk inmiddels al 9 jaar bij CompaNanny en ben in de afgelopen jaren Vestigingsmanager geweest van CompaNanny vestigingen in Amsterdam en Den Haag. 

Ik kijk ernaar uit om samen met met mijn team de visie van CompaNanny, waar we zo trots op zijn, op de groepen goed tot uiting te laten komen. Zodat we ook op deze locatie een plek creëren waar een bijdrage geleverd wordt aan de ontwikkeling van kinderen en waar zowel kinderen als ouders zich welkom en thuis voelen!

 
    020-2466611         westerpark@compananny.nl