Kinderopvang in het World Fashion Centre

CompaNanny biedt kinderopvang en BSO in Amsterdam West in het World Fashion Center aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Op CompaNanny WFC is het kinderdagverblijf verdeeld in babygroepen en peutergroepen en kunnen zij spelen in een van de grote tuinen aangrenzend aan hun groep. De BSO is ook gevestigd in het WFC en trekt er regelmatig op uit naar het Rembrandtpark en speel ook in haar eigen tuin.

Bekijk de video hieronder om een indruk te krijgen van deze vestiging. Inmiddels zijn Clementine en Morgan intern doorgegroeid naar de rol van Vestigingsmanager bij CompaNanny WFC. Lees hier meer over de teams.

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf en BSO

Kinderdagverblijf en BSO

CompaNanny biedt op deze vestiging in het World Fashion Center kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Het kinderdagverblijf en de BSO zitten op verschillende plekken in het WFC. Het kinderdagverblijf is verdeeld in babygroepen en peutergroepen. Ook de BSO is ingedeeld op leeftijd.
 
Ons team

Ons team

Clementine en Morgan zijn Vestigingsmanager van CompaNanny WFC kinderdagverblijf en de BSO. Zij sturen twee teams van gepassioneerde Nannies aan. Lees hier meer over de mensen in het team.
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020-4170117         wfc@compananny.nl