Kinderopvang in het World Fashion Centre

CompaNanny biedt kinderopvang in Amsterdam West in het World Fashion Center aan kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Het kinderdagverblijf is verdeeld in babygroepen en peutergroepen en kunnen zij spelen in een van de grote tuinen aangrenzend aan hun groep.
 

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

We willen graag dat kinderen en ouders zich bij ons thuis voelen. Daarom is ons kinderdagverblijf huiselijk en warm ingericht en hebben bijvoorbeeld alle kinderen hun eigen bedje in de slaapkamer. De groepen houden we wel rustig zodat de kinderen niet overprikkeld raken door alle drukke kleuren en versiersels. De plek ademt een serene rustige sfeer, waar iedereen graag in verblijft. De locatie biedt bovendien talloze mogelijkheden voor activiteiten! Denk aan koken, tuinieren, picknicken in het Vondelpark en uiteraard lekker spelen in onze eigen ruime tuin. Klik hier voor meer informatie over de pedagogische filosofie.

Deze vestiging heeft ook flexibele opvang.
 
Ons team

Ons team

Margriet is Vestigingsmanager van CompaNanny WFC kinderdagverblijf. Zij stuurt een team aan van gepassioneerde Nannies aan. Lees hier meer over de mensen in het team.
 
    020 - 40 83 248         wfc@compananny.nl