CompaNanny Zuidas

Op 30 januari heeft CompaNanny Zuidas haar deuren geopend aan de Peter Schatstraat in Amsterdam. Op deze pagina kun je je inschrijven voor CompaNanny Zuidas. Inschrijven betekent dat je je kind vrijblijvend en kosteloos aanmeldt. Bovendien speelt je inschrijvingsdatum een rol bij het toekennen van beschikbare plekken. Naar aanleiding van je inschrijving ontvang je een brochure. Binnen 5 werkdagen na je inschrijving, nemen we contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te overleggen.


Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf en BSO, Nederlands én tweetalig

Kinderdagverblijf en BSO, Nederlands én tweetalig

CompaNanny biedt op deze vestiging op de Zuidas kinderopvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. Op het kinderdagverblijf (0-4 jaar) hebben we Nederlandstalige babygroepen en peutergroepen en een tweetalige groep voor 0-4 jarigen. In het pand is ook een BSO gevestigd. Op de BSO is de voertaal Nederlands. Met onze BSO halen we kinderen op van de 2e Openluchtschool (tot 1 september. Daarna opent de CompaNanny BSO in de 2e Openluchtschool en zullen kinderen daar worden opgevangen) en van de St. Jozefschool.

 

 
Ons team

Ons team

Elien is Vestigingsmanager van CompaNanny Zuidas. Voor zij begon bij CompaNanny Zuidas is ze interim Vestingingsmanager geweest bij CompaNanny WFC. Elien stuurt als Vestigingsmanager het team van gepassioneerde Nannies aan. 
 
 
    020 - 30 30 797         zuidas@compananny.nl