CompaNanny Zuidas

CompaNanny Zuidas is met haar prachtige kinderdagverblijf gevestigd aan de Peter Schatstraat op de Zuidas in Amsterdam. Op deze pagina kun je je inschrijven voor CompaNanny Zuidas. Inschrijven betekent dat je je kind vrijblijvend en kosteloos aanmeldt. Bovendien speelt je inschrijvingsdatum een rol bij het toekennen van beschikbare plekken. Naar aanleiding van je inschrijving ontvang je een brochure. Binnen 5 werkdagen na je inschrijving, nemen we contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te overleggen.


Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf en BSO, Nederlands én tweetalig

Kinderdagverblijf en BSO, Nederlands én tweetalig

CompaNanny biedt op deze vestiging op de Zuidas kinderopvang aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Op het kinderdagverblijf (0-4 jaar) hebben we Nederlandstalige babygroepen en peutergroepen en een tweetalige groep voor 0-4 jarigen. In het pand is momenteel ook een Buitenschoolse opvang (BSO) gevestigd, maar we hebben besloten om per 1 december 2018 te stoppen met deze dienst en een extra groep voor het Kinderdagverblijf te openen.

 

 
Ons team

Ons team

Elien is Vestigingsmanager van CompaNanny Zuidas. Voor zij begon bij CompaNanny Zuidas is ze interim Vestingingsmanager geweest bij CompaNanny WFC. Elien stuurt als Vestigingsmanager het team van gepassioneerde Nannies aan. 
 
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020 - 30 30 797         zuidas@compananny.nl