Kinderopvang in Breda aan de Viandenlaan

Sinds begin 2016 heeft CompaNanny de meisjesschool aan de Viandenlaan 10 weer geopend voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar! Wij, CompaNanny, zijn hier een kinderopvangvestiging gestart, met onder andere een Kinderdagverblijf en BSO. 
 

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf & BSO

Kinderdagverblijf & BSO

CompaNanny biedt op deze vestiging kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Op CompaNanny Viandenlaan is het Kinderdagverblijf verdeeld in babygroepen en peutergroepen. De Buitenschoolse opvang (BSO) is gevestigd in de uitbouw en zowel voor- als achter de vestiging is een groene tuin met uitdagende speeltoestellen. 

 
Ons team

Ons team

Mijn naam is Bianca Grauwmans en ik ben de Vestigingsmanager van CompaNanny Viandenlaan. CompaNanny voelt voor mij als thuiskomen. Ik ben trots en geniet ervan dagelijks bezig te zijn de beste kwaliteit te bieden voor kinderen, ouders en collega’s.

Met ons hechte team zorgen we dat iedereen zich welkom voelt en geven we kinderen de optimale ondersteuning in hun ontwikkeling. Elke Nanny is professioneel geschoold, heeft oog voor kwaliteit en een goed luisterend oor voor kinderen én ouders. Ook zijn de Pedagogisch Coach, Groepsteamleidsters en een Huishoudelijk Medewerker dagelijks aanwezig. Onze mensen zijn betrokken, zorgzaam en positief. Dit zorgt ervoor dat er een fijne sfeer in onze vestiging hangt waar kinderen, ouders én Nannies graag komen.
 
    076 - 30 33 550         viandenlaan@compananny.nl