Kinderopvang in Breda aan de Viandenlaan

Sinds begin 2016 heeft CompaNanny de meisjesschool aan de Viandenlaan 10 weer geopend voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar! Wij, CompaNanny, zijn hier een kinderopvangvestiging gestart, met onder andere een Kinderdagverblijf en BSO. 
 

Inschrijven voor deze vestiging

Wie is CompaNanny en wat bieden we?

Wie is CompaNanny en wat bieden we?

Mijn naam is Bianca Grauwmans en ik ben de Vestigingsmanager van CompaNanny Viandenlaan. Hiervoor ben ik bijna drie jaar werkzaam geweest als Pedagogisch Coach op de vestiging. Hier heb ik de liefde voor de pedagogische visie en de Nannies die met passie op de groepen werken mogen ervaren. CompaNanny voelt voor mij als thuiskomen. Ik ben trots en geniet ervan dagelijks bezig te zijn de beste kwaliteit te bieden voor kinderen, ouders en collega’s. Met ons hechte team zorgen we dat iedereen zich welkom voelt en geven we kinderen de optimale ondersteuning in hun ontwikkeling. Elke Nanny is professioneel geschoold, heeft oog voor kwaliteit en een goed luisterend oor voor kinderen én ouders. Ook zijn regelmatig de Pedagogisch Coach, Groepsteamleidsters en een Huishoudelijk Medewerker aanwezig. Onze mensen zijn betrokken, zorgzaam en positief. Dit zorgt ervoor dat er een fijne sfeer in onze vestiging hangt waar kinderen, ouders én Nannies graag komen.
 
CompaNanny Viandenlaan: Kinderdagverblijf & BSO

CompaNanny Viandenlaan: Kinderdagverblijf & BSO

CompaNanny biedt op deze vestiging kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Op CompaNanny Viandenlaan is het Kinderdagverblijf verdeeld in babygroepen en peutergroepen. De Buitenschoolse opvang (BSO) is gevestigd in de uitbouw en zowel voor- als achter de vestiging komt een groene tuin met uitdagende speeltoestellen. 
 
Praktische informatie

Praktische informatie

 
    076 - 30 33 550         viandenlaan@compananny.nl