Wie is CompaNanny en wat bieden we?

CompaNanny is een kinderopvangorganisatie opgericht in 2003 en heeft inmiddels 16 vestigingen. Hier bieden we kinderopvang aan de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar, peuterspeelzaal, BSO én opvang bij gezinnen thuis. Wij zijn een warm en comfortabel Thuis waar veel aandacht is voor de ontwikkeling van kinderen van alle leeftijden. Onze mensen worden uitvoerig getraind in onze eigen pedagogische werkwijze zodat zij precies weten hoe ze elk kind optimaal kunnen ondersteunen in het ontdekken van zijn of haar mogelijkheden. We ondersteunen ouders in de opvoeding van hun kinderen en vinden het belangrijk dat ouders met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan. De combinatie tussen het bieden van optimale opvoedexpertise én klantgerichtheid in de vorm van ruime openingstijden (20.00 uur) en warme verse meeneemmaaltijden, dat is waar we goed in zijn.
Alle leeftijden onder één dak

Alle leeftijden onder één dak

We zorgen er altijd voor dat kinderen van 0 tot en met 12 jaar allemaal bij ons onder één dak terecht kunnen. Voor de kinderen is het heel fijn om hun broertje of zusje dichtbij zich te hebben en mee te spelen. En ook voor ouders is het vaak een fijn gevoel en is het gemakkelijk om de kinderen 's ochtends naar dezelfde plek te brengen. Bij CompaNanny werken we met horizontale groepen. Dit betekent dat we babygroepen en peutergroepen hebben. We hebben gemerkt dat deze werkwijze voor kinderen de meest veilige omgeving is; het verschil tussen een baby en een kindje van drie jaar is namelijk best heel groot. Op deze manier kunnen onze mensen gerichte aandacht geven bedoeld voor de juiste leeftijd. Ook op onze BSO werken we met aandacht voor de verschillende leeftijden. Voor meer informatie kijk hier voor het kinderdagverblijf en de BSO. Op deze locatie bieden we tussen 07.30 uur en 08.30 uur ook Voorschoolse opvang (VSO), waarbij kinderen door onze medewerkers naar school gebracht worden.
 

Geen kinderopvang maar kindontwikkeling

De ontwikkeling van je kind hangt niet alleen af van de opvoeding en verzorging die je als ouders geeft, maar ook van de wereld om het kind heen. Wij zorgen voor dé ideale omgeving om in op te groeien. Een veilige plek, die voelt als thuis. Ruim, licht en huiselijk ingericht. Om de kinderen niet te overprikkelen, zie je bij ons geen drukke versieringen of tekeningen aan de muur, maar hangen ze net als thuis overzichtelijk in sfeervolle lijsten. Ook zijn wij een plek waar vertrouwen en respect ervoor zorgen dat je kind zich in alle rust kan ontplooien, onder begeleiding van goed getrainde mensen. We zorgen er altijd voor dat onze pedagogische medewerkers worden ondersteund door een Pedagogisch Coach (PC) en een Groepsteamleidster.
De PC coacht onze mensen op de groep en helpt ze kinderen nog beter te ondersteunen. Ook kunnen ouders bij haar terecht als je advies wilt over de opvoeding of bijvoorbeeld onderwerpen als zindelijkheidstraining. We zorgen ervoor dat er regelmatig oudertrainingen worden gegeven over de pedagogische methodes waar we mee werken (Emmi Pikler, Reggio, How2Talk2Kids en Dunstan Babytaal) Wil je weten hoe we dit doen? Klik dan op de button om te lezen over onze pedagogische werkwijze.
    076 - 30 33 550         viandenlaan@compananny.nl