CompaNanny kinderopvang Viandenlaan

De oude meisjesschool aan de Viandenlaan is omgetoverd in een frisse & huiselijke kinderopvang vestiging. We willen graag dat kinderen van alle leeftijden en ouders zich bij ons thuis voelen. Daarom zijn in het Kinderdagverblijf de babygroepen en peutergroepen ruim en licht met een houten vloer, een lekkere zitbank, cradles en voor ieder kind een eigen bedje. We zorgen dat de groepen rustig ingericht zijn met niet te veel kleur en dingen aan de wanden zodat kinderen niet overprikkeld raken. Buiten kunnen zij hun energie kwijt in de tuinen met avontuurlijk speelmateriaal en een afgeschermde babytuin voor de allerkleinsten. 


Schrijf je nu in voor deze vestiging

Het Kinderdagverblijf

We willen graag dat kinderen en ouders zich bij ons thuis voelen. Daarom hebben bijvoorbeeld alle kinderen hun eigen bedje in de slaapkamer. De baby en peutergroepen van CompaNanny in Breda zijn rustig en huiselijk zodat de kinderen niet overprikkeld raken door alle drukke kleuren en versiersels. Onze vestiging is alleen door ouders met een pasje te betreden. Daarnaast hebben we voor de allerkleinsten een aparte babytuin waar zij kunnen genieten van een rustige en veilige speelplaats. De peuters kunnen naar hartenlust spelen aan de achter- en voorzijde van het pand. Hier is een mooie, uitdagende speelplaats gecreëerd compleet met een grote zandbak, een driewieler parcours en een waterspeeltoestel. Kinderen vanaf 9 maanden krijgen dagelijks een warme en verse lunch (97% biologisch) aangeboden. Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze. 

De buitenschoolse opvang (BSO)

Bij onze BSO’s ontdekken kinderen spelenderwijs hun talenten, interesses en de wereld om hen heen. Aan de hand van thema’s met activiteiten, uitjes en bezoek van externen prikkelen we de nieuwsgierigheid van kinderen om te onderzoeken. Er zijn wel 100 manieren om te onderzoeken en onze Nannies stimuleren en ondersteunen kinderen actief hierin. Kinderen kunnen veel buiten spelen in onze groene tuin met uitdagende speeltoestellen of op het naastgelegen schoolplein. Het Mastbos is ook op loopafstand, waardoor we makkelijk met de kinderen naar het bos kunnen. Kinderen worden door ons na schooltijd opgehaald van de basisscholen KBS Laurentius en Dr. De Visserschool.

    076 - 30 33 550         viandenlaan@compananny.nl