Ons team

Mijn naam is Anneke en ik ben de Vestigingsmanager van CompaNanny Viandenlaan. De pedagogische visie, het altijd oog hebben  voor kwaliteit en het luisteren naar de wensen van ouders en kinderen maken CompaNanny bijzonder voor mij. Met ons team werken we volgens onze pedagogische visie en geven zo kinderen optimale ondersteuning in hun ontwikkeling. 
Elke Nanny is professioneel geschoold, heeft oog voor kwaliteit en een goed luisterend oor voor kinderen én ouders. Ook zijn regelmatig de Pedagogisch Coach,  Groepsteamleidsters en een Huishoudelijk Medewerker aanwezig. Onze mensen zijn betrokken, zorgzaam en positief. Dit zorgt ervoor dat er een fijne sfeer in onze vestiging hangt waar kinderen, ouders én Nannies graag komen.
Joyce, Groepsteamleidster
Joyce, Groepsteamleidster
Simone, Nanny
Simone, Nanny
Marloes, Nanny
Marloes, Nanny
Loes, Nanny
Loes, Nanny
Peggy, Nanny
Peggy, Nanny

Bianca, Pedagogisch Coach
Bianca, Pedagogisch Coach

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    076 - 30 33 550         viandenlaan@compananny.nl