Kinderopvang CompaNanny Archipel

Begin 2021 opent onze nieuwste vestiging in de Archipelbuurt in Den Haag, vlakbij het Vredespaleis. Op dit moment toveren we een monumentaal dubbel herenhuis om tot een frisse en lichte vestiging waar we Kinderdagverblijf gaan bieden aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Aan de achterzijde van het pand hebben we een grote tuin, waar we een avontuurlijke buitenruimte van maken zodat de kinderen iedere dag naar buiten kunnen en volop kunnen bewegen in de frisse buitenlucht.

Ben je benieuwd naar deze vestiging, wil je je alvast inschrijven en/of wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in aanloop naar de opening? Via onderstaande button kan je je inschrijven voor deze vestiging en houden we je op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Inschrijven voor deze vestiging

Rondleiding & informatie aanvragen

Een (digitale) rondleiding aanvragen

Tijdens de verbouwing van deze vestiging, willen we je graag de mogelijkheid bieden om op één van onze andere locaties in Den Haag op rondleiding te gaan. Daarnaast is het ook mogelijk om een digitale rondleiding te ontvangen. In een korte video vertellen we je meer over onze pedagogische visie en werkwijze en krijg je een beeld van hoe een vestiging eruit ziet. 

Om een afspraak te maken voor een rondleiding op één van onze andere vestigingen in Den Haag of om een digitale rondleiding te ontvangen, kun je het formulier hiernaast invullen of contact opnemen met ons Customer Care team via 020-4170117
Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

CompaNanny biedt op deze vestiging kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Op CompaNanny Archipel is het Kinderdagverblijf verdeeld in babygroepen en peutergroepen. Aan de achterzijde van het pand komt een groene avontuurlijke tuin en met een aparte babytuin waar de allerkleinsten in alle rust veilig kunnen buitenspelen.
 
Ons team

Ons team

Welkom bij CompaNanny Archipel! Mijn naam is Robin Top en ik ben Vestigingsmanager van deze nieuwe locatie. Samen met mijn team ga ik ervoor zorgen dat de visie van CompaNanny, waar we zo trots op zijn, op de groepen van CompaNanny Archipel tot uiting komt. Zo creëren we ook hier een plek waar een bijdrage geleverd wordt aan de ontwikkeling van kinderen en waar ouders een opvoedpartner vinden in onze Nannies.
 
    020 - 41 70 117         archipel@compananny.nl