Kinderopvang CompaNanny Benoordenhout

CompaNanny kinderopvang is in Den Haag Benoordenhout gevestigd aan de Jan van Nassaustraat in een sfeervol en monumentaal pand dat vroeger een rechtbank was. Met de mooie grote achtertuin en aparte babytuin is deze ruime kinderopvanglocatie uniek.

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en BSO

Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en BSO

CompaNanny biedt op deze vestiging aan de Jan van Nassaustraat kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Op CompaNanny Benoordenhout is het kinderdagverblijf verdeeld in babygroepen en peutergroepen. Peuters kunnen hier ook een ochtend naar de peuterspeelzaal. De BSO is gevestigd op de tweede verdieping. Ook is er een groep speciaal voor internationale kinderen waar Engels gesproken wordt.
 
Ons team

Ons team

Stéphanie is Vestigingsmanager van CompaNanny Benoordenhout. Zij stuurt een team van toegewijde Nannies aan. Lees meer over de mensen in het team.
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    070- 20 55 678         benoordenhout@compananny.nl