Huiswerkbegeleiding en trainingen voor kinderen

CompaNanny werkt samen met Fleur van Meeuwen en Emmy Koets, van ‘Zeker Weten’. Zeker Weten bestaat sinds 2013 en biedt naast huiswerkbegeleiding voor kinderen van de basisschool, ook verschillende trainingen voor kinderen aan. Zeker Weten biedt haae diensten aan in een ruimte bij CompaNanny Benoordenhout.
 

Fleur en Emmy:

Fleur en Emmy:

“Wij zijn beiden jarenlang werkzaam geweest in het basisonderwijs. Daarnaast zijn wij allebei remedial teacher en begeleiden we veel kinderen die soms baat hebben bij extra hulp buiten school. Dit gebeurt zowel op individuele basis als in kleine groepjes. Op deze wijze hebben wij inmiddels al veel kinderen met succes begeleid in hun basisschool loopbaan. Onze positieve benadering zorgt ervoor dat kinderen meer zelfvertrouwen krijgen. Naast Remedial Teaching en begeleiding bij het Huiswerk, geven wij diverse trainingen: Vaardigheidstrainingen (pre-CITO), Beelddenktraining volgens de methode ‘Ik leer anders’ en Faalangsttraining volgens de R(ationele) E(motieve) T(herapie).”
 
 

Huiswerk en toetsen spelen een steeds grotere rol, op jongere leeftijd. Sommige kinderen kunnen hierbij wat extra hulp gebruiken. Emmy en Fleur kunnen hier een positieve en belangrijke bijdrage aan leveren en besteden bij hun begeleiding ook veel aandacht aan de emotionele veiligheid van het kind. Met hun begeleiding en trainingen zorgen zij er bovendien voor dat ouders meer rust en quality time met hun basisschool kind hebben. CompaNanny staat vanuit haar pedagogische filosofie achter de benadering van Zeker weten.
 
Meer informatie over Emmy, Fleur en over wat zij bieden kunt u ook vinden op hun website www.zekerweten.eu.
 
 
 
    070- 20 55 678         benoordenhout@compananny.nl