Ons team

Mijn naam is Stéphanie Beers en ik ben de trotse Vestigingsmanager van CompaNanny Benoordenhout. Tijdens mijn HBO opleiding Kunstzinnige Therapie werd mij duidelijk hoe belangrijk het is om te werken aan een stabiele basis voor kinderen en hen te ondersteunen in het ontwikkelen van hun eigenschappen. Hierdoor werd ik enorm gedreven om een plek te zoeken waar niet alleen gezegd wordt dat er aan deze ontwikkeling gewerkt wordt, maar waar dit ook daadwerkelijk gebeurt. Zo kwam ik in bij CompaNanny, waar voor mij de puzzelstukjes in elkaar vielen.
Met ons team werken we volgens onze pedagogische filosofie en geven zo kinderen optimale ondersteuning in hun ontwikkeling. Elke Nanny is professioneel geschoold, heeft oog voor kwaliteit en een goed luisterend oor voor kinderen én ouders. Ook zijn regelmatig de Pedagogisch Coach,  Groepsteamleidsters en een Huishoudelijk Medewerker aanwezig. Onze mensen zijn betrokken, zorgzaam en positief. Dit zorgt ervoor dat er een fijne sfeer in onze vestiging hangt waar kinderen, ouders én Nannies graag komen.
Daniëlle, Pedagogisch coach
Daniëlle, Pedagogisch coach
Sanne, Groepteamleidster
Sanne, Groepteamleidster
Nineke, Groepteamleidster
Nineke, Groepteamleidster
Kimberley, Nanny
Kimberley, Nanny
Yasmina, Nanny
Yasmina, Nanny

Sabine, Adjunct Vestingsmanager
Sabine, Adjunct Vestingsmanager

Laura, Nanny
Laura, Nanny
Steffi, Nanny
Steffi, Nanny
Sanne, Nanny
Sanne, Nanny

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    070- 20 55 678         benoordenhout@compananny.nl