Kinderopvang CompaNanny Prinsenhof

Onze kinderopvangvestiging bevindt zich in het Prinsenhof gebouw te midden van het Beatrixkwartier. Midden in dit bruisende kantorencomplex is het kinderdagverblijf van CompaNanny een oase van rust en veiligheid.

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

CompaNanny biedt op deze vestiging in het Prinsenhof gebouw kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is verdeeld in babygroepen en peutergroepen.

 

 
Ons team

Ons team

Nancy is Vestigingsmanager van CompaNanny Prinsenhof. Zij stuurt het team van gepassioneerde Nannies aan. Lees hier meer over de mensen in het team.
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    070 - 33 55 969         prinsenhof@compananny.nl