Kinderopvang op CompaNanny Prinsenhof

Bekijk hier wat onze ouders van CompaNanny Prinsenhof vinden.

Het kinderdagverblijf

We willen graag dat kinderen en ouders zich bij ons thuis voelen. Daarom is ons kinderdagverblijf huiselijk en warm ingericht en hebben bijvoorbeeld alle kinderen hun eigen bedje in de slaapkamer. De groepen houden we wel rustig zodat de kinderen niet overprikkeld raken door alle drukke kleuren en versiersels. Onze vestiging is alleen door ouders met een pasje te betreden. Zo zorgen we ervoor dat de veiligheid gewaarborgd blijft.

Baby’s en peuters komen hier dagelijks op onze baby en peutergroepen waar ze onder het toeziend oog van onze Nannies opgroeien. Op het binnenplein bevindt zich een grote tuin waar de kinderen in alle veiligheid kunnen spelen op de speeltoestellen en rondrijden op hun driewielers. Klik hier voor meer informatie over de pedagogische visie.
 
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    070 - 33 55 969         prinsenhof@compananny.nl