Ons team

Mijn naam is Nancy Tetteroo en ik ben de trotse Vestigingsmanager van CompaNanny Prinsenhof. CompaNanny is voor mij het boegbeeld van wat kwalitatieve kinderopvang mag zijn. Naast dat CompaNanny een verlengde is van de thuissituatie, is het zichtbaar dat er naast de verzorgingsmomenten, vooral veel aandacht is voor ontwikkeling. Ieder kind wordt benaderd als uniek individu, die met de juiste randvoorwaarden mag ontwikkelen tot ‘zichzelf’. Met ons team werken we volgens de pedagogische filosofie van CompaNanny.
 
Zo geven we kinderen de optimale ondersteuning in hun ontwikkeling. Elke Nanny is professioneel geschoold, heeft oog voor kwaliteit en een goed luisterend oor voor kinderen én ouders. Ook zijn regelmatig de Adjunct- Vestigingsmanager, de Pedagogisch Coach, Groepsteamleidsters en een Huishoudelijk Medewerker aanwezig. Onze mensen zijn betrokken, zorgzaam en positief. Dit zorgt er voor dat er een fijne sfeer in onze vestiging hangt waar kinderen, ouders én Nannies graag komen.
Ilse, Nanny
Ilse, Nanny
Fabiƫnne, Nanny
Fabiƫnne, Nanny
Sanne, Nanny
Sanne, Nanny
Geerthe, Nanny
Geerthe, Nanny

Maartje, Groepsteamleidster
Maartje, Groepsteamleidster

Stella, Nanny
Stella, Nanny
Lisa, Nanny
Lisa, Nanny
Lisette, Nanny
Lisette, Nanny

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    070 - 33 55 969         prinsenhof@compananny.nl