Kinderopvang in Den Haag aan de Eisenhowerlaan

Op 15 november 2017 heeft CompaNanny haar deuren geopend aan de Eisenhowerlaan in Den Haag! Op deze locatie in het Statenkwartier bieden wij Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang (BSO) aan onder één dak. Na schooltijd haalt onze BSO kinderen op van de Duinoordschool.
 

Je kunt je interesse in een plekje kenbaar maken door je kosteloos en vrijblijvend in te schrijven via de button hieronder. Naar aanleiding van je inschrijving ontvang je een brochure. Binnen een week na je inschrijving, nemen we contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te overleggen. Bij vragen helpen we je graag via statenkwartier@compananny.nl of 070-219 9611.


Inschrijven voor deze vestiging

Kom een kijkje nemen!

Kom een kijkje nemen!

Het karakteristieke pand aan de Eisenhowerlaan hebben wij omgetoverd tot een lichte, ruime en rustige vestiging waar wij opvang gaan aanbieden aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. 

We laten je graag ons nieuwe pand zien. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding! Stuur een e-mail naar statenkwartier@compananny.nl, dan maken we een afspraak.

 

 
Praktische informatie

Praktische informatie


Het Kinderdagverblijf wordt verdeeld in twee babygroepen en twee peutergroepen. Onze Buitenschoolse opvang (BSO) haalt kinderen op van basisschool de Duinoordschool. Kinderen van de European School The Hague worden na schooltijd met een shuttle service gebracht naar onze BSO. 
 
Ons team

Ons team

Welkom bij CompaNanny Statenkwartier! Mijn naam is Joëlla Boevink en ik ben Vestigingsmanager van deze nieuwe locatie. Het Statenkwartier is voor mij van kleins af aan een buurt waar ik graag kom, dit maakt het extra bijzonder om hier een vestiging te mogen openen. Wij bieden een fijne plek waar zowel kinderen als ouders zich thuis voelen.
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    070-219 9611         statenkwartier@compananny.nl