Kinderopvang in Den Haag aan de Eisenhowerlaan

In november 2017 heeft CompaNanny haar deuren geopend aan de Eisenhowerlaan in Den Haag. Op deze locatie in het Statenkwartier bieden wij Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang (BSO) aan onder één dak. Na schooltijd haalt onze BSO kinderen op van de Duinoordschool.
 

Je kunt je interesse in een plekje kenbaar maken door je kosteloos en vrijblijvend in te schrijven via de button hieronder. Naar aanleiding van je inschrijving ontvang je een brochure. Binnen een week na je inschrijving, nemen we contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te overleggen. Bij vragen helpen we je graag via statenkwartier@compananny.nl of 070-219 9611.


Inschrijven voor deze vestiging

Kinderdagverblijf en BSO

Kinderdagverblijf en BSO

Het karakteristieke pand aan de Eisenhowerlaan hebben wij omgetoverd tot een lichte, ruime en rustige vestiging. Op deze locatie bieden wij opvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. 

Het Kinderdagverblijf wordt verdeeld in twee babygroepen en twee peutergroepen. Onze Buitenschoolse opvang (BSO) haalt kinderen op van basisschool de Duinoordschool. Kinderen van de European School The Hague worden na schooltijd met een shuttle service gebracht naar onze BSO.

 

 
Praktische informatie

Praktische informatie

 
Ons team

Ons team

Welkom bij CompaNanny Statenkwartier! Mijn naam is Joëlla Boevink en ik ben Vestigingsmanager van deze nieuwe locatie. Het Statenkwartier is voor mij van kleins af aan een buurt waar ik graag kom, dit maakt het extra bijzonder om hier een vestiging te mogen openen. Wij bieden een fijne plek waar zowel kinderen als ouders zich thuis voelen.
 
    070-219 9611         statenkwartier@compananny.nl