Hazeltje by CompaNanny

CompaNanny gelooft in een betere wereld en bouwt elke dag aan generaties die daar aan bijdragen. Dat is onze missie. Vanuit die missie willen we zo veel mogelijk kinderen bereiken. Hazeltje en CompaNanny hebben elkaar gevonden in het bieden van de beste kwaliteit aan kinderen. Er was direct een klik en de gemeenschappelijkheid was voelbaar; hart voor kinderen en oog voor kwaliteit. Daarom gaan we samen verder als ‘Hazeltje by CompaNanny’.

De rest van 2019 zal in het teken staan van kennismaking tussen Hazeltje en CompaNanny. We gaan verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe we elkaar kunnen gaan versterken. Het gemeenschappelijke doel is het verder bouwen aan een gezond bedrijf, waar de beste kwaliteit voor kinderen centraal staat.
 

Kinderopvang bij Hazeltje by CompaNanny

Kinderopvang bij Hazeltje by CompaNanny

Hazeltje is in 2001 opgericht door de zussen Heidi en Nelleke. Begonnen met één groep in Schalkwijk, waar Heidi zelf op de groep stond. 18 jaar later is Hazeltje niet meer weg te denken uit Haarlem. Van die ene groep is de organisatie gegroeid naar 11 locaties met 22 groepen en 75 medewerkers. Nog steeds zijn de locaties kleinschalig, waar kinderen worden gehoord en gezien. En waar ouders en medewerkers zich thuis voelen.
 
 
    020-4170117         info@compananny.nl