Ons team

Mijn naam is Michelle Ippel en ik ben de vestigingsmanager van CompaNanny Kralingen. Hiervoor ben ik 4 jaar werkzaam geweest op de vestiging als Nanny en als Groepsteamleidster. De pedagogische visie, het altijd oog hebben voor kwaliteit en het luisteren naar de wensen van ouders en kinderen maken CompaNanny bijzonder voor mij. Met ons team geven we de kinderen optimale ondersteuning in hun ontwikkeling. Elke Nanny is professioneel geschoold, heeft oog voor kwaliteit en een goed luisterend oor voor kinderen én ouders. Dit zorgt ervoor dat er een fijne sfeer in onze vestiging hangt waar kinderen, ouders én Nannies graag komen.
Elke Nanny is professioneel geschoold, heeft oog voor kwaliteit en een goed luisterend oor voor kinderen én ouders. Ook zijn regelmatig de Pedagogisch Coach, Groepsteamleidsters en een Huishoudelijk Medewerker aanwezig. Onze mensen zijn betrokken, zorgzaam en positief. Dit zorgt ervoor dat er een fijne sfeer in onze vestiging hangt waar kinderen, ouders én Nannies graag komen.
Michelle, Vestigingsmanager
Michelle, Vestigingsmanager
Asmara, Nanny
Asmara, Nanny
Tamara, Nanny
Tamara, Nanny
Marigona, Groepsteamleider
Marigona, Groepsteamleider
Anette, Nanny
Anette, Nanny

Fleur, Nanny
Fleur, Nanny

Mariska, Groepsteamleider
Mariska, Groepsteamleider
Jessica, Adjunct
Jessica, Adjunct
Sharon, Groepsteamleider
Sharon, Groepsteamleider

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    010 - 43 33 888         kralingen@compananny.nl