Kinderopvang in Leiden aan de Burggravenlaan

In het najaar van 2017 heeft CompaNanny haar deuren geopend aan de Burggravenlaan in Leiden. Deze locatie met Kinderdagverblijf én Buitenschoolse opvang is gevestigd aan het schoolplein van basisschool de Lorentzschool.

Je kunt je interesse in een plekje kenbaar maken door je kosteloos en vrijblijvend in te schrijven via de button hieronder. Naar aanleiding van je inschrijving ontvang je een brochure. Binnen een week na je inschrijving, nemen we contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te overleggen. Bij vragen helpen we je graag via burggravenlaan@compananny.nl of 071-2073 704.

Inschrijven voor deze vestiging

Kom een kijkje nemen!

Kom een kijkje nemen!

Het voormalige ‘Groene Kruis gebouw’ hebben we omgetoverd tot een lichte, ruime en rustige kinderopvanglocatie, waar wij opvang aanbieden aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding! Stuur een e-mail naar burggravenlaan@compananny.nl, dan maken we een afspraak.
 
Praktische informatie

Praktische informatie


Het Kinderdagverblijf is verdeeld in drie babygroepen en twee peutergroepen. Onze Buitenschoolse opvang haalt kinderen op van basisschool de Lorentzschool. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding! Klik hier voor het maken van een afspraak.

 
Ons team

Ons team

Mijn naam is Klara van Leeuwen, ik ben de Vestigingsmanager van onze nieuwe vestiging aan de Burggravenlaan. Hiervoor ben ik vijf jaar werkzaam geweest als Pedagogisch Coach en als interim Vestigingsmanager binnen CompaNanny. Samen met het team Burggravenlaan zorg ik ervoor dat de visie van CompaNanny, waar we zo trots op zijn, op de groepen goed tot uiting komt. Zo creëren we ook in Leiden een plek waar een bijdrage wordt geleverd aan de ontwikkeling van kinderen en waar ouders een opvoedpartner vinden in de Nannies. 
 

 
    071-2073 704         burggravenlaan@compananny.nl