Ons team

Ik ben Klara van Leeuwen en ik ben Vestigingsmanager van CompaNanny Burggravenlaan. Hiervoor ben ik vijf jaar werkzaam geweest als Pedagogisch Coach en als interim Vestigingsmanager binnen CompaNanny. Samen met het team Burggravenlaan zorg ik ervoor dat de visie van CompaNanny, waar we zo trots op zijn, op de groepen goed tot uiting komt. Zo creëren we ook in Leiden een plek waar een bijdrage wordt geleverd aan de ontwikkeling van kinderen en waar ouders een opvoedpartner vinden in de Nannies. 

 
Elke Nanny is professioneel geschoold, heeft oog voor kwaliteit en een goed luisterend oor voor kinderen én ouders. Ook zijn regelmatig de Pedagogisch Coach, Groepsteamleidsters en een Huishoudelijk Medewerker aanwezig. Onze mensen zijn betrokken, zorgzaam en positief. Dit zorgt ervoor dat er een fijne sfeer in onze vestiging hangt waar kinderen, ouders én Nannies graag komen.
Klara van Leeuwen
Hanneke, Pedagogisch Coach
Hanneke, Pedagogisch Coach
Michelle, Nanny
Michelle, Nanny
Tessa, Nanny
Tessa, Nanny
Michelle, Nanny
Michelle, Nanny
Marijke, Nanny
Marijke, Nanny

Rianne, Groepsteamleidster
Rianne, Groepsteamleidster

Isabelle, Nanny
Isabelle, Nanny
Simone, Nanny
Simone, Nanny

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    071-2073 704         burggravenlaan@compananny.nl