Kinderopvang CompaNanny Oegstgeest

CompaNanny kinderopvang in Oegstgeest zit in een prachtig oud klooster naast het bos van Wijckerslooth. De unieke locatie en de positieve en behaaglijke sfeer zijn voor veel ouders reden om hier dagelijks hun kindje te komen brengen.

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf en BSO

Kinderdagverblijf en BSO

CompaNanny biedt op deze vestiging aan de Rhijngeesterstraatweg kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Op CompaNanny Oegstgeest is het kinderdagverblijf verdeeld in babygroepen en peutergroepen. De BSO is gevestigd op de tweede verdieping op een grote speelzolder.
 
Ons team

Ons team

Judith is Vestigingsmanager van kinderopvang CompaNanny in Oegstgeest. Zij stuurt hier een team aan van toegewijde Nannies. Lees meer over de mensen in het team.
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    071 - 51 90 634         oegstgeest@compananny.nl