Kinderopvang op CompaNanny Oegstgeest

Bekijk hier wat onze ouders van CompaNanny in Oegstgeest vinden.

 

Het kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf

We willen graag dat kinderen en ouders zich bij ons thuis voelen. Daarom is ons kinderdagverblijf huiselijk en warm ingericht en hebben bijvoorbeeld alle kinderen hun eigen bedje in de slaapkamer. De groepen houden we wel rustig zodat de kinderen niet overprikkeld raken door alle drukke kleuren en versiersels. Onze vestiging is alleen door ouders met een pasje te betreden. Zo zorgen we ervoor dat de veiligheid gewaarborgd blijft. Op de begane grond en eerste verdieping bevinden zich de ruime kamers voor de baby’s en peuters. Daarnaast hebben we drie tuinen met een babybox voor de allerkleinsten, allerlei klimtoestellen en een glijbaan voor de peuters. Klik hier voor meer informatie over de pedagogische filosofie. 
 
De buitenschoolse opvang (BSO)

De buitenschoolse opvang (BSO)

Op onze grote speelzolder stimuleren we de BSO kinderen hun eigen talenten te ontdekken. Zo kunnen kinderen lekker kokkerellen in ons eigen Kinderkookcafé, spelen in het houten Droomhuis of de natuur ontdekken in de natuurhoek of het Bos naast de deur. Onze Nannies organiseren regelmatig leuke activiteiten waarbij de kinderen uitgedaagd worden hun eigen interesses te ontwikkelen. De BSO is opgedeeld in tweeën: een Junior BSO en de BSO Club. Op onze Junior BSO kunnen kinderen van 4 tot ongeveer 7 jaar in onze verschillende talenthoeken spelen. Zo is er een Atelier, een houten Speelhuis, een natuurhoek en een leeshoek. Jonge kinderen kunnen hier na een drukke schooldag even bijkomen in een veilige omgeving zonder de drukte van oudere kinderen.
Op de BSO Club krijgen de oudere kinderen meer eigen verantwoordelijkheid. Zo mogen ze mee beslissen in activiteiten, de aanschaf van speelgoed en hebben ze hun eigen kindervergadering. Op de BSO krijgen deze kinderen meer uitdaging in hun spel. Ze kunnen timmeren, koken in het kookcafé en kleding maken op de naaimachine. Daarnaast gaan ze regelmatig op avontuur naar het bos, de kaasmakerij of een sterrenwacht. Op CompaNanny BSO bieden we ook: gratis vervoersservice naar diverse sportlessen, zwemlessen en muzieklessen. Afhankelijk van de wensen bespreken we graag de mogelijkheden. Onze BSO haalt kinderen op van de Gevers-Deutz Terwee, Hofdijkschool en de Montessori School.
 
    071 - 51 90 634         oegstgeest@compananny.nl