Kinderopvang CompaNanny Schiphol Centrum

CompaNanny kinderopvang Schiphol Centrum is gevestigd dichtbij je werk op Schiphol Centrum: in The Base (het voormalige Triport gebouw). Het is een bruisende omgeving waar tegelijkertijd een rustige en huiselijke sfeer binnen bij CompaNanny heerst.

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf en flexibele opvang

Kinderdagverblijf en flexibele opvang

CompaNanny biedt op deze vestiging op Schiphol in The Base kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Op CompaNanny Schiphol Centrum is het kinderdagverblijf verdeeld in babygroepen en peutergroepen. Ook is er speciaal voor ouders met een wisselend werkrooster flexibele opvang op werkdagen tussen 6.30 uur en 20.00 uur. 
 
Ons team

Ons team

Charlotte is Vestigingsmanager van CompaNanny Schiphol Centrum. Zij stuurt een team aan van toegewijde Nannies. Lees meer over het team van CompaNanny Schiphol Centrum.
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020 - 70 58 190         schipholcentrum@compananny.nl