Kinderopvang op CompaNanny Schiphol Centrum

Je gezinsleven combineren met je werk kan uitdagend zijn: op beide vlakken wil je het beste. Bij CompaNanny maken we deze combinatie zo prettig mogelijk, met kwalitatieve kinderopvang dichtbij jouw werk. Zo blijft er voor én na een werkdag tijd over om met volle aandacht te genieten van je kindje. Naast reguliere opvang biedt CompaNanny Schiphol Centrum ook flexibele opvang speciaal voor ouders met een wisselend werkrooster

Het kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf

We willen graag dat kinderen en ouders zich bij ons thuis voelen. Daarom is ons kinderdagverblijf huiselijk en warm ingericht en hebben bijvoorbeeld alle kinderen hun eigen bedje in de slaapkamer. De groepen houden we wel rustig zodat de kinderen niet overprikkeld raken door alle drukke kleuren en versiersels. 

De vestiging bevindt zich op de begane grond waardoor het gemakkelijk is je kindje met de buggy naar de groep te brengen. Het kinderdagverblijf heeft aan de achterkant een grote tuin van ruim 400m2 met speeltoestellen van natuurlijke materialen, een moestuin en meerdere grasveldjes om in rond te rennen. Klik hier voor meer informatie over de pedagogische filosofie.
 
 
Flexibele kinderopvang

Flexibele kinderopvang

CompaNanny biedt op Schiphol Centrum naast kinderopvang op vaste dagen ook flexibele kinderopvang aan. Dit is een ideale oplossing voor ouders die onregelmatige (vlieg-)roosters hebben.

Met flexibele opvang nemen ouders een vast aantal dagen per week af die zij zelf verdeeld over de maand in kunnen zetten door de gewenste dagen aan ons door te geven. Het afnemen van flexibele opvang is mogelijk bij een afname van minimaal 2 dagen per week. We bieden de volgende flexibele contractvormen aan:
  • 2 dagen per week (gebaseerd op 99 uur per maand)
  • 3 dagen per week (gebaseerd op 143 uur per maand)
  • 4 dagen per week (gebaseerd op 187 uur per maand)

 
 
    020 - 70 58 190         schipholcentrum@compananny.nl