Kinderopvang op CompaNanny Schiphol Centrum

Bekijk hier wat onze ouders van CompaNanny Schiphol Centrum vinden.

Het kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf

We willen graag dat kinderen en ouders zich bij ons thuis voelen. Daarom is ons kinderdagverblijf huiselijk en warm ingericht en hebben bijvoorbeeld alle kinderen hun eigen bedje in de slaapkamer. De groepen houden we wel rustig zodat de kinderen niet overprikkeld raken door alle drukke kleuren en versiersels. Onze vestiging is alleen door ouders met een pasje te betreden. Zo zorgen we ervoor dat de veiligheid gewaarborgd blijft. De vestiging bevindt zich op de begane grond waardoor het gemakkelijk is je kindje met de buggy naar de groep te brengen. Het kinderdagverblijf heeft aan de achterkant een grote tuin van ruim 400m2 met speeltoestellen van natuurlijke materialen, een moestuin en meerdere grasveldjes om in rond te rennen. Klik hier voor meer informatie over de pedagogische filosofie.
 
 
Flexibele kinderopvang

Flexibele kinderopvang

CompaNanny biedt op Schiphol Centrum naast kinderopvang op vaste dagen ook flexibele kinderopvang aan. Dit is een ideale oplossing voor ouders die onregelmatige (vlieg-)roosters hebben. Met flexibele opvang nemen ouders een vast aantal dagen per week af die zij zelf verdeeld over de maand in kunnen zetten door de gewenste dagen aan ons door te geven. Het kinderdagverblijf heeft aan de achterkant een grote tuin van ruim 400m2 met speeltoestellen van natuurlijke materialen, een moestuin en meerdere grasveldjes om in rond te rennen.
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020 - 70 58 190         schipholcentrum@compananny.nl