Ons team

Ik ben Charlotte Prigge en ben Vestigingsmanager van CompaNanny Schiphol Centrum. Met ons team werken we volgens onze pedagogische filosofie en geven zo kinderen optimale ondersteuning in hun ontwikkeling.
Elke Nanny is professioneel geschoold, heeft oog voor kwaliteit en een goed luisterend oor voor kinderen én ouders. Ook zijn regelmatig de Pedagogisch Coach,  Groepsteamleidsters en een Huishoudelijk Medewerker aanwezig. Onze mensen zijn betrokken, zorgzaam en positief. Dit zorgt ervoor dat er een fijne sfeer in ons kinderdagverblijf hangt waar kinderen, ouders én Nannies graag komen.
Caitlin, Groepsteamleidster
Caitlin, Groepsteamleidster
Mitra, Nanny
Mitra, Nanny
Arlène, Nanny
Arlène, Nanny
Maaike, Nanny
Maaike, Nanny
Latifa, Groepteamleidster
Latifa, Groepteamleidster

Marleen, Adjunct Vestigingsmanager
Marleen, Adjunct Vestigingsmanager

Fenna, Nanny
Fenna, Nanny

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020 - 70 58 190         schipholcentrum@compananny.nl