Kinderopvang CompaNanny Schiphol Rijk

CompaNanny Schiphol Rijk biedt kinderopvang aan op het bedrijventerrein Park Rijk, dichtbij je werk. Zo blijft er meer tijd over om thuis tijd met elkaar door te brengen. En met onze ruime openingstijden (7.00-20.00 uur) hoef je je nooit meer te haasten.

Wij bieden opvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Onze Buitenschoolse opvang haalt na schooltijd kinderen op van vijf scholen in Aalsmeer.

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf en BSO

Kinderdagverblijf en BSO

CompaNanny biedt op deze vestiging kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Op CompaNanny Schiphol Rijk is het kinderdagverblijf verdeeld in horizontale baby- en peutergroepen. De BSO bestaat uit een Junior BSO voor kinderen in de leeftijd van 4 tot ongeveer 7 jaar en een BSO Club voor de oudere kinderen.

De groepen zijn rustig en huiselijk ingericht met op alle groepen een comfortabele zitbank en verschillende speelhoeken. Daarnaast is er een ruime buitentuin en gymzaal. 
 
Ons team

Ons team

Mijn naam is Nicole Hillegers en ik ben de Vestigingsmanager van CompaNanny Schiphol Rijk. Iedere dag werk ik samen met mijn team vol passie om aan kinderen en ouders het gevoel van een tweede thuis te bieden. Samen zorgen we ervoor dat de visie van CompaNanny, waar we zo trots op zijn, op de groepen goed tot uiting komt. Ik vind het geweldig om te zien dat kinderen het hier fijn hebben en zich ontwikkelen. 
 
    020 - 65 30 892         schipholrijk@compananny.nl