Kinderopvang op CompaNanny Schiphol Rijk

Bekijk hier wat onze ouders van CompaNanny op Schiphol Rijk vinden.

Het kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf

We willen graag dat kinderen en ouders zich bij ons thuis voelen. Daarom is ons kinderdagverblijf huiselijk en warm ingericht en hebben bijvoorbeeld alle kinderen hun eigen bedje in de slaapkamer. De groepen houden we wel rustig zodat de kinderen niet overprikkeld raken door alle drukke kleuren en versiersels. Onze vestiging is alleen door ouders met een pasje te betreden en onze groepen zijn aan elkaar verbonden door een glazen deur. Zo zorgen we ervoor dat de veiligheid gewaarborgd blijft. De groepen zijn ruim opgezet en verdeeld in allerlei leuke speelhoeken. Alle baby en peutergroepen liggen op de begane grond en hebben een aangrenzende grote tuin. Zo hebben de baby’s en peuters allebei hun eigen tuin waar speelmaterialen voor hun eigen leeftijd staat. Ook is er op de eerste verdieping een atelier waar geknutseld kan worden en een gymruimte. Klik hier voor meer informatie over de pedagogische visie.
 
De buitenschoolse opvang (BSO)

De buitenschoolse opvang (BSO)

Op de BSO van CompaNanny stimuleren we kinderen om hun eigen talenten te ontdekken. Onze Nannies organiseren regelmatig leuke activiteiten waarbij de kinderen uitgedaagd worden hun eigen interesses te ontwikkelen.
In ons mooie CompaNanny huis kunnen de kinderen gebruik maken van het atelier, de bewegingsruimte en de ruime buitentuin. Ook heeft de BSO een speciale onderzoeksruimte en een dans- en toneelkamer. CompaNanny Schiphol Rijk, een unieke locatie met aandacht voor details! Onze BSO haalt kinderen op van de Samen Eén School, De Oosteinder, De Zuidooster, De Jozefschool en De Brug. Vakantieopvang met een speciaal avontuurlijk vakantieprogramma.
 
    020 - 65 30 892         schipholrijk@compananny.nl