Ons team

Mijn naam is Nicole Hillegers en sinds januari 2018 ben ik Vestigingsmanager van CompaNanny Schiphol Rijk. In 2009 ben ik bij CompaNanny gestart als bijbaan tijdens mijn studie Pedagogische Wetenschappen, daarna heb ik vast op de groepen gewerkt en ben ik vier jaar Adjunct Vestigingsmanager geweest.

Van vroeg tot laat zijn er minimaal twee Nannies aanwezig die zicht hebben op de groep. Daarnaast ben ik als Vestigingsmanager vaak aanwezig, is er een Adjunct Vestigingsmanager, een Pedagogisch Coach, een Groepsteamleidster en een huishoudelijk medewerker.
Door deze open opzet is de sociale controle groot en krijgt elk kind altijd genoeg aandacht.

Samen met mijn team werk ik vol passie volgens onze pedagogische filosofie en geven we kinderen zo optimale ondersteuning in hun ontwikkeling. Iedere dag doen wij ons best om kinderen en ouders het gevoel van een tweede thuis te bieden. Ik vind het geweldig om te zien dat kinderen het hier fijn hebben en zich ontwikkelen en daarnaast dat ouders tevreden zijn.
Rina, Nanny
Rina, Nanny
Melanie, Nanny
Melanie, Nanny
Iris, Nanny
Iris, Nanny
Elke, Pedagogisch Coach
Elke, Pedagogisch Coach
Misha, Groepsteamleidster
Misha, Groepsteamleidster

Jody, Adjunct Vestigingsmanager
Jody, Adjunct Vestigingsmanager

Marieke, Nanny
Marieke, Nanny
Andrea, Groepsteamleidster
Andrea, Groepsteamleidster
Ellen, Groepsteamleidster
Ellen, Groepsteamleidster

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020 - 65 30 892         schipholrijk@compananny.nl