Kinderopvang CompaNanny Voorburg

CompaNanny kinderopvang ligt naast het KPN gebouw aan het Maanplein in Voorburg. Deze nieuwe kwalitatieve kinderopvangvestiging is door haar ideale locatie en mooie, huiselijke ruimtes een fijne plek voor ouders om hun kindje heen te brengen.

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en BSO

Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en BSO

CompaNanny biedt op deze vestiging aan het Maanplein kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Op CompaNanny Voorburg is het kinderdagverblijf verdeeld in babygroepen en peutergroepen. Peuters kunnen hier ook een ochtend naar de peuterspeelzaal. De BSO is gevestigd aan de achterkant van het gebouw met een grote tuin en een eigen atelier tot hun beschikking. Ook is er een groep speciaal voor Internationale kinderen waar Engels gesproken wordt.
 
Ons team

Ons team

Sandra is de Vestigingsmanager van CompaNanny Voorburg. Zij stuurt een team aan met toegewijde Nannies. Lees meer over de mensen in het team.
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    070 - 20 55 200         voorburg@compananny.nl