Kinderopvang CompaNanny Rembrandtlaan

In het voorjaar van 2020 opent CompaNanny een nieuwe locatie aan de Rembrandtlaan in Voorburg. De voormalige Opstandingskerk toveren we om tot een ruime en lichte vestiging. Compleet met een mooie grote voortuin en een aparte binnentuin voor de allerjongsten wordt dit een unieke en karakteristieke kinderopvanglocatie voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie 
Kinderdagverblijf en BSO

Kinderdagverblijf en BSO

CompaNanny biedt op deze vestiging aan de Rembrandtlaan kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Op CompaNanny Rembrandtlaan is het Kinderdagverblijf verdeeld in babygroepen en peutergroepen. De Buitenschoolse opvang  (BSO) is gevestigd in de mooie oude kerkzaal. Aan de voorzijde van het pand komt een grote avontuurlijke tuin en ook is er een aparte binnentuin voor baby's. 

 
Ons team

Ons team

Welkom bij CompaNanny Rembrandtlaan! Mijn naam is Carlijn Plokker en ik ben Vestigingmanager van deze nieuwe locatie. Deze buurt is voor mij niet onbekend want ik ben hier opgegroeid en woon om de hoek van de vestiging. Dit maakt het extra bijzonder om deze vestiging te mogen starten. Ik kijk er naar uit om samen met mijn team ook op deze locatie een plek creëren waar kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en waar zowel kinderen als ouders zich heel erg welkom en thuis voelen.

 
    0204170117         rembrandtlaan@compananny.nl