Kinderopvang op CompaNanny Voorburg

Bekijk hier wat onze ouders van CompaNanny in Voorburg vinden.

Het kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf

We willen graag dat kinderen en ouders zich bij ons thuis voelen. Daarom is ons kinderdagverblijf huiselijk en warm ingericht en hebben bijvoorbeeld alle kinderen hun eigen bedje in de slaapkamer. De groepen houden we wel rustig zodat de kinderen niet overprikkeld raken door alle drukke kleuren en versiersels. Onze vestiging is alleen door ouders met een pasje te betreden. Zo zorgen we ervoor dat de veiligheid gewaarborgd blijft. Alles en iedereen zit op de begane grond. Je hoeft dus niet de trap op met je buggy of maxicosi. Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich een grote tuin met een speciaal gedeelte voor de baby’s waar ze in alle rust kunnen spelen en kruipen. De peuters en BSO kinderen kunnen zich in de tuin uitleven op de skelterbaan, rondrennen op het voetbalveldje of spelen op een van de speeltoestellen. Daarnaast worden er ook vaak leuke uitstapjes georganiseerd naar het bos of de kinderboerderij. Klik hier voor meer informatie over de pedagogische filosofie.
 
Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal

In de peuterspeelzaal van CompaNanny is de ruimte zo ingericht dat kinderen de werelden van muziek, natuur, creativiteit, dans en theater rustig kunnen ontdekken. En terwijl ze dit ontdekken introduceren we ze met schoolse gewoontes.
 
De buitenschoolse opvang (BSO)

De buitenschoolse opvang (BSO)

Op de BSO van CompaNanny stimuleren we kinderen om hun eigen talenten te ontdekken. Onze Nannies organiseren regelmatig leuke activiteiten waarbij de kinderen uitgedaagd worden hun eigen interesses te ontwikkelen.De BSO kinderen hebben hun eigen huiskamer waar ze kunnen spelen, dansen en bouwen. En een atelier om de mooiste kunstwerken te knutselen. Naast de BSO bevindt zich een grote tuin met een skelterbaan en hout hut waar ze vaak in spelen. Onze BSO haalt kinderen op van de Lusthofschool, Pius X, De Groen van Prinstererschool.
 
    020-4170117         info@compananny.nl