Ons team

Welkom bij CompaNanny Voorburg. Mijn naam is Sandra van Wetering en vanaf december 2015 valt CompaNanny Voorburg onder mijn verantwoordelijkheid. Na het afronden van mijn HBO opleiding Sport, Bewegen en Gezondheid, ben ik in de kinderopvang gaan werken, waar mijn passie ligt. Inmiddels werk ik ruim 5 jaar in deze branche, waarvan 4 jaar als locatiemanager op een BSO in Rotterdam.
 
We hebben in Voorburg een zeer enthousiast team van ervaren en geschoolde Nannies die de werkwijze van CompaNanny en pedagogische filosofie door en door kennen. Samen zorgen we ervoor dat alle baby’s, peuters, schoolgaande kinderen en natuurlijk ook alle ouders zich bij ons thuis voelen en met heel veel plezier komen.
Natalie, Nanny
Natalie, Nanny
Jojanneke, Nanny
Jojanneke, Nanny
Debbie, Groepsteamleidster
Debbie, Groepsteamleidster
Martien, Groepsteamleidster
Martien, Groepsteamleidster
Eva, Nanny
Eva, Nanny

Mariëlle, Nanny
Mariëlle, Nanny

Claire, Nanny
Claire, Nanny
Rianne, Nanny
Rianne, Nanny
Helena, Nanny
Helena, Nanny

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    070 - 20 55 200         voorburg@compananny.nl